De gezichtsbehandeling voor de man

Al enige tijd ga ik voor mijn gezichtsbehandeling naar Beautysalon Dana. Ik ben een man en dat kunnen mensen misschien gek vinden, maar ik heb een extreem droge huid en last van lichte couperose en omdat ik niet wil dat dit zich uitbreid in rosacea en erger wordt, laat ik regelmatig een gezichtsbehandeling bij mij uitvoeren. Het feit dat daarbij een gezichtsbehandeling een erg prettig en relaxend ritueel is, is voor mij een bijkomende plus.

Een gerichte gezichtsbehandeling speciaal voor mijn huid

Via beautysalondana.nl ben ik in aanraking gekomen met de gezichtsbehandeling voor mannen die Beautysalon Dana aanbiedt. Daarbij bieden ze de gezichtsbehandeling in drie verschillende lengtes aan, namelijk

  • 30 minuten behandeling
  • 45 minuten behandeling
  • 60 minuten behandeling

De meeste behandelingen zijn gericht op vrouwen, maar ook voor mannen zijn diverse behandelingen, al dan niet aangepast naar het huidtype, te ondergaan. Mijn probleem zit hem in de droogte van mijn huid. Ik ben niet iemand die zeep en ander uitdrogende producten gebruikt, maar ik ben wel veel buiten en het gezicht wordt daardoor beïnvloed door het weer. Wind, UV-straling en zonlicht en andere weersomstandigheden hebben een zichtbaar en voelbaar effect op mijn huid. Mijn huid voelt strak aan en ziet er droog en dof uit, waarbij zelfs oude huidcellen ervoor zorgen dat er schilfertjes ontstaan. Daarnaast is het steeds wisselen van temperaturen ook niet bevorderlijk voor mijn huid. Ik kom vaak van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. De verschillen in temperatuur worden door je huid opgevangen en hebben onder andere effect op de doorbloeding. Omdat ik hier en daar al last heb van vergrote bloedvaatjes en dit in verband staat met couperose onderga ik hiervoor een gerichte gezichtsbehandeling. Ik heb voor mijn gezichtsbehandeling eerst een analyse van mijn huid laten maken. Het is toch goed om te weten wat je huid nodig heeft om huidverbetering te kunnen toepassen. Gezichtsbehandelingen zijn er zoals gezicht in vele soorten en maten, maar omdat de huid een gevoelig orgaan is dat je hele lichaam beschermt, is het belangrijk om hier goed en doordacht mee om te gaan. Mijn huidconditie laat al jaren tekenen van verslechtering zien en ik heb hier op vele manieren al wat aan geprobeerd te doen. Ik drink sowieso weinig alcohol, altijd al, maar ben ook gaan minderen in koffie en smeer neutrale zonnebrandcrème op de meest gevoelige plekken. Toch heb ik er ook voor gekozen om bij Beautysalon Dana regelmatig een gezichtsbehandeling te laten uitvoeren. Ik vind het belangrijk dat ook op die manier mijn gezondheid wordt ondersteund.

Van intake tot producten

Zoals gezegd ben ik erg gelukkig met de hele manier van handelen in geval van mijn huid door Beautysalon Dana. Bij een intakegesprek hebben we mijn problemen besproken en het is fijn dat de ervaring aanwezig is met mijn type huid en met de behandeling van mannen. De behandeling waar ik voor kies duurt een uur en is erg betaalbaar. Het geeft zichtbaar en voelbaar resultaat, waarbij met name de roodheid drastisch is verminderd. Het geeft een prettig en zeker gevoel om te weten dat mensen niet direct gefascineerd worden door een imperfectie in je gezicht. Daarnaast heb ik hele handige en waardevolle tips gekregen voor de behandeling van mijn huid en geschikte producten die ik kan gebruiken om de droogheid tegen te gaan. Het is erg goed om te merken dat er zo vakkundig te werk wordt gegaan en ik daarmee verzekerd ben van een optimale verzorging van mijn huid. Ik kom altijd als herboren terug van elke gezichtsbehandeling en daar doe ik het natuurlijk voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn