Ben jij op zoek naar een garage in de buurt van Hengelo?

Moet je jouw auto of camper binnenkort weer APK laten keuren? Ga jij binnenkort op vakantie en wil je jouw auto of camper laten nakijken? Heb je klachten aan je auto of camper, of heb je advies nodig, ga dan snel langs autoservice bedrijf Jan Dekker. Autoservice bedrijf Jan Dekker is een garage gevestigd in Hengelo. Bij autoservice Jan Dekker wordt onder andere aangeboden:

  • Reparatie/onderhoud (ook voor campers)
  • APK-keuring
  • Onafhankelijk aankoopadvies
  • Airco controlebeurt
  • Diagnoseapparatuur
  • Schadeherstel
  • Uitdeuken

Bij deze garage in Hengelo zijn ze vooral gespecialiseerd in Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Toyota. Maar er wordt deskundig advies en onderhoudt gegarandeerd aan alle andere automerken. Ook wordt er onderhoud voor campers tot 3500 kilogram aangeboden. De garage in Hengelo is erg groot en is daarom ook ideaal voor campers. Bij de garage in Hengelo worden ook stageplekken aangeboden, het is daarom ook een erkend stage bedrijf. Hierbij wordt samengewerkt met Innovam en het ROC. Bezoek de websiteautoservicejandekker.nl/voor meer informatie.

APK

APK staat voor algemene periodieke keuring. Het is wettelijk verplicht om je auto APK te laten keuren. Dit is in eerste instantie natuurlijk bedoeld voor je eigen veiligheid en de veiligheid van anderen.Als je niet voor de vervaldatum van de afspraak je auto laat keuren kan je hier ook een boete voor krijgen. Voor een benzineauto geldt dat de eerste 4 jaar nadat de nieuwe auto is gekocht APK vrij zijn, daarna moet er 2 keer na 2 jaar gekeurd worden en daarna dient er elk jaar een APK-keuring gedaan te worden. Ook kan je de datum vinden op het APK-rapport die je de vorige keer hebt meegekregen. Voor een dieselauto geldt dat na 3 jaar de nieuwe auto APK gekeurd moet worden, daarna dient de auto elk jaar APK gekeurd te worden. Er is niks zo vervelend als pech krijgen met de auto. Daarom is het ook aan te raden om buiten de APK-keuringen om je auto regelmatig te laten controleren. Wil je bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaan, laat dan voor de zekerheid je auto even controleren bij een autoservice bedrijf. Bij de garage van Jan Dekker in Hengelo wordt de APK keuring voor zowel auto’s als campers aangeboden.

BOVAG keurmerk

Bovag is een brancheorganisatie met meer dan 9000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Deze ondernemers kunnen rekenen op advies van het BOVAG kennis- en adviescentrum. Hierdoor blijven de leden van BOVAG de top van de branche. Als je je wilt aansluiten bij BOVAG moet je voldoen aan strenge eisen. Hierdoor is BOVAG door de jaren heen uitgegroeid tot een erkend keurmerk. Ook wordt er bij BOVAG-bedrijven een BOVAG-garantie verleend. Dit houdt indat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. Degarantiedekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren.Dit geeft consumenten een bevestiging dat zij bij een bepaald bedrijf goed zitten. De garage in Hengelo, autoservice Jan Dekker, is in het bezit van een BOVAG-keurmerk. Ga voor advies en onderhoud op maat dus naar de garage van Jan Dekker in Hengelo, of bezoek de website autoservicejandekker.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn