Bedrijfsjournalistiek

Zoekt u iemand die met professionele bedrijfsjournalistiek goede teksten kan schrijven voor uw organisatie? Neem dan contact op met Feste Communicatie. Dit communicatiebureau wordt gerund door Hans Luijcx en Anja Venema. Ieder heeft zijn of haar eigen expertise op het gebied van communicatie. Deze combinatie maakt dat zij in staat zijn deskundige artikelen te schrijven voor organisaties. Zij zijn daarom een goed team om in te schakelen wanneer u een magazine wilt maken voor uw bedrijf, of voor een ander tijdschrift artikelen wilt laten schrijven met een journalistieke inhoud. Mocht het nodig zijn teksten te leveren die meer journalistiek geschreven zijn, dan is het goed hier een ervaren tekstschrijver voor in te schakelen. Een die bekend is met bedrijfsjournalistiek om een artikel te leveren die op de juiste manier de inhoud weet te verwoorden. Het is een andere manier van schrijven dan een marketingtekst. Het bevat minder promotie en het gaat dieper op de materie in. Vaak doen zij dat aan het raadplegen van verschillende bronnen. Hoe en welke bronnen benaderd worden, dat weet een deskundige op het gebied van bedrijfsjournalistiek zoals Feste Communicatie. Wanneer u de tekst door een van deze schrijvers laat schrijven, dan bent u verzekerd van een professionele artikel voor publicatie.

De deskundigheid van bedrijfsjournalistiek

Dankzij hun expertise op het gebied van communicatie kan Feste Communicatie het schrijven van een artikel op verschillende manieren aanpakken. Artikelen worden opgesteld aan de hand van de ontwikkeling van een concept. Hoe dat wordt gedaan, dat is afhankelijk van het type artikel. Zaken die daarbij meegenomen worden zijn onder meer de doelgroep en de informatie die nodig is om het artikel tot stand te brengen. Bij een inhoudelijk artikel is het essentieel om door middel van goede bedrijfsjournalistiek de deskundigheid naar boven te brengen. Verder is het hiervoor ook belangrijk dat het de lezers inspireert in hun vakgebied. De schrijver is in staat zijn een bepaalde diepgang in het artikel te verwoorden. Feste Communicatie heeft naast bedrijfsjournalistiek meerdere activiteiten die zij uitvoeren op het gebied van communicatie. Dankzij deze uitgebreide portfolio kunnen zij het artikel schrijven zoals bedoeld is. Doordat zij voor verschillende opdrachtgevers werken, zijn zij ervaren in het verdiepen van de organisatie en de materie die verwerkt moet worden in het artikel. Hun jarenlange ervaring in bedrijfsjournalistiek zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op het resultaat. Door een doelgerichte opzet van het concept, kan er een duidelijk artikel geschreven worden die een mooie bijdrage levert aan uw organisatie.

De expertise van Feste Communicatie

Ga naar de website feste.nl om meer te lezen over de mensen achter dit communicatiebureau en hun ervaringen op het gebied van communicatie. Door middel van conceptontwikkeling weten zij naast bedrijfsjournalistiek de volgende communicatie-uitingen te produceren voor diverse organisaties:

  • Art-direction
  • Storytelling
  • Copywriting
  • Brochures en boeken
  • Reclame

Feste Communicatie richt zich niet alleen op de geschreven uitingen. U kunt ze ook inschakelen voor complete communicatieprojecten. Zij beschikken over een groot netwerk van diverse professionals die kunnen bijdragen aan een goede communicatie. Mocht u aanvullende diensten nodig hebben naast de bedrijfsjournalistiek, dan kan Feste Communicatie dat voor u waarnemen. Voor u zetten ze een concept in elkaar waarin dit allemaal verwerkt is. Zodra u akkoord bent met dit concept, zullen zij alles in gang zetten om dit project naar het gewenste resultaat te leiden. Zo kunt u door hen een geheel project op het gebied van bedrijfscommunicatie in elkaar laten zetten. Met hun deskundigheid, inzicht en experts zetten zij een magazine of boek in elkaar waarin artikelen staan gepresenteerd over uw organisatie of de diensten die geleverd worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn