Badkamerverlichting nodig? Kies dan voor inbouw spots

Als je je badkamer wilt voorzien van de juiste badkamerverlichting, dan heb je eigenlijk niet heel veel opties. Je kunt wel van alles bij langs gaan en een lijstje maken met voor- en nadelen, maar uiteindelijk komt je toch uit bij de inbouw spots. Deze zijn gewoon het meest praktisch in een badkamer. Het plafond bestaat vaak uit pvc of een ander waterbestendig materiaal. Daar kun je dan eenvoudig een paar gaten inboren voor de inbouw spots. Daarmee verstoor je het strakke uiterlijke niet van de badkamer. Je kunt wel een dure kroonluchter ophangen of een lichtbol, maar dat is gewoonweg niet geschikt voor een badkamer. Om dezelfde reden hang je ook geen spots op in de woonkamer. Het is ook hier een optie, maar je wilt in de woonkamer niet van die kleine felle lichtjes boven je hebben hangen. Ook al kun je ze dimmen, dan nog is het niet prettig. Je wilt juist lampenkappen of andere artikelen die je ogen beschermen tegen het directe contact met de lichtbron. Je wilt dus niet direct in de lampenpit staren en dat maakt spots voor een woonkamer onmogelijk. In de keuken zijn ze wel weer geschikt aangezien je daar aan het werk bent met koken en andere werkzaamheden. Daar kun je prima een helder licht bij gebruiken. Heb je echter een open keuken waar je ook met de familie aan tafel zit, dan kun je keukenspots combineren met een paar mooie lampen boven de tafel. Als je klaar bent met koken, dan kun je de spots uitzetten en de lampen boven de tafel kunnen dan aan tijdens het eten. Zo zorg je er ook voor dat je de keuken als het ware even naar de achtergrond laat verdwijnen. In de badkamer zijn inbouw spots dan ook zeer geschikt als badkamerverlichting. Je moet er alleen wel even rekening mee houden dat je in de badkamer te maken hebt met een douchekop en andere waterbronnen. Mocht je spots gaan plaatsen en wil je ook één plaatsen nabij deze douchekop, dan is het verstandig om te kiezen voor een spatwater bestendige spot. Deze kun je dan nabij de douchekop plaatsen. Alle locaties die zich niet in de buurt van de douchekop bevinden kun je dan voorzien van spots die niet of minder spatwater bestendig zijn. Je kunt de badkamerverlichting ook nog eens voorzien van een sfeeroptie. Door te kiezen voor spots met een dimmerfunctie kun je het licht feller en zachter maken. Het felle licht is perfect voor als je je tanden wilt poetsen of je benen wilt scheren. Wil je even lekker ontspannen in de douche of in de badkuip, dan kun je uiteraard het licht lekker zacht zetten. Zo heb je altijd de ideale badkamerverlichting voor iedere moment.

De juiste badkamerverlichting bestel je eenvoudig online via pretmetled.nl

Mocht je op zoek zijn naar badkamerverlichting en wil je inderdaad spots in je badkamer, dan kun je terecht op de site van pretmetled.nl. Hier kun je dimbare en niet dimbare spots kopen. Daarnaast kun je wat badkamerverlichting bij pretmetled.nl kiezen uit spots met verschillende waterdichtheid niveaus. Mocht je meer willen weten over badkamerverlichting, dan kun je natuurlijk altijd even langskomen op de website van pretmetled.nl. Daarnaast vind je op de site ook een chatservice. Dus je kunt tijdens het zoeken altijd even een vraag stellen via de chat.

Waarom bestellen via de webwinkel van pretmetled.nl

Hieronder vind je een paar goede redenen waarom je er goed aan doet om je bestelling te plaatsen bij de webwinkel van pretmetled.nl:

  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Geen verzendkosten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn